مواد لازم:
برنج: 4 پیمانه
مرغ یا گوشت:4 تکه
پیاز: یک عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
تخم گشنیز:یک چهارم قاشق چایخوری
رازیانه: نصف قاشق چایخوری
زیره سبز: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
میخک درسته: 4 عدد
چوب دارچین: دو تکه کوچک
هل نکوبیده:5 عدد
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگی ها را رنده کنید و کنار بگذارید. سپس مرغ و یا گوشت گوسفند را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و به همراه چوب دارچین، 3 عدد میخک ، دانه های فلفل سیاه ، هل ، زردچوبه و گوجه فرنگی رنده شده روی حرارت قرار دهید.مقداری آب روی گوشت و یا مرغ و ادویه ها بریزید و صبر کنید تا کاملا پخته شود.دقت کنید که میزان آب باید بیشتر از میزان معمولی باشد. زیرا باید از باقی مانده آب گوشت برای پخت برنج استفاده کنید.تخم گشنیز را با رازیانه، باقی مانده میخک و زیره داخل آسیاب بریزید تا پودر شوند.برنج را که از خیسانده بودید داخل آب مرغ بریزید و در نهایت ادویه جات پودر شده را هم به ان اضافه کنید.سپس برنج را دم بگذارید. بعد از اینکه برنج دم کشید آن را داخل یک ظرف مناسب بکشید و تکه های مرغ و یا گوشت را روی آن قرار دهید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد