طرز تهیهٔ پلو بخارا

پلو بخارا را برخی غذایی ایرانی می‌دانند و گاهی حتی به اسم پلو رنگی یا پلو لایه از آن نام می‌برند، بعضی هم آن را یک غذای سنتی ازبکی محسوب می‌کنند اما بعضی از غذاهای ازبکی و تاجیکی با غذاهای برخی دیگر از کشورهای همجوار آنها بسیار مشابه همند و چه آن را ایرانی بدانیم چه ازبکی، غذای خوشمزه‌ای است. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۵۹۸۷۸۱

مواد اولیه (برای ۶ نفر):

* برنج: یک کیلوگرم
*گوشت گوسفندی:    ۵۰۰ گرم
*روغن حیوانی:   ۲۵۰ گرم
*کشمش پلویی:         ۱۵۰ گرم
*هویج خلالی خرد شده:  ۵۰۰ گرم
*پیاز:    چهار عدد
*نمک:    یک قاشق چایخوری
*ادویه:   یک قاشق چایخوری
*فلفل سیاه:   نصف قاشق  چـایخوری
*محلول زعفران:   دو قاشق سوپخوری

 طرز تهیه:

برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس می‌کنیم.

کشمش‌ها را پاک کرده، شسته و کنار می‌گذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.

ادویه و فلفل را می‌افزاییم. هویج را نیز اضافه نموده و تفت می‌دهیم.

دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را می‌افزاییم.

برنج را آبکش کرده، مواد را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو می‌نماییم.

 نکته

می‌توان ته‌دیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشت و روی برنج را با آنها تزئین کرد.
>> آشپزی ما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها