طرز تهیه:
1 . برای تهیه خوراک تره فرنگی، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، تره فرنگی، هویج، آب مرغ، کره، شکر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . حرارت را ملایم نموده و صبر کنید تا بجوش بیاید.
3 . حرارت را کاهش دهید تا آب آن تبخیر شود (حدود 15 دقیقه).
4 . مخلوط را هم بزنید تا تره فرنگی و هویج به آرامی سرخ شوند (2 تا 3 دقیقه).
5. خوراک تره فرنگی را سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد