۱- قارچ را تمیز کنید، خرد کنید، بشویید و سپس در آّبکش بریزید تا آبش کاملا کشیده شود.
۲- پیاز را هم خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدهید.
۳- فلفل دلمهای را هم خرد کنید و داخا پیاز در حال سرخ شدن بریزید.
۴- گوجه فرنگی را هم خرد کنید و با پیاز و فلفل تفت دهید.
۵- کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید و بعد از کم کردن حرارت کمی آب به اندازه نصف لیوان اضافه کنید و وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن در ظرف را ببندید.
۶- قارچ را هم در حین جوشیدن بقیه مواد البته آخر از همه به ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید آب این مایع کاملا کشیده شود.
۷- بعد از اینکه آب مواد کاملا کشیده شد، تخم مرغها را روی آنها بشکنید و بگذارید با همان حرارت ملایم و البته در بسته ظرف تخم مرغها سفت شود و به قول معروف بسته شود و خودش را بگیرد. بعد از این فعل و انفعالات خوراک قارچ شما آماده سرو شدن است.
میتوانید به جای اضافه کردن نصف لیوان آب اجازه بدهید مواد شما با همان آب گوجه فرنگی جوش بخورند و پخته شوند اما در صورتیکه گوجه فرنگی شما خیلی آبدار نبود میتوانید نصف لیوان آب را اضافه کنید.|خبرآنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد