جام جم سرا: هنوز زنان فرانسوی از رسمی قدیمی پیروی میکنند و در خیلی از خانهها ظرفی را روی آتش نگاه میدارند که در آن تکههای اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و مانند اینها را میریزند تا کم کم به حالت دم (نه جوش) همه آنها پخته شود و طعم مطبوعی از خود باقی بگذارند.
به نقل از کاچیلا، در اغلب خانههای دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه و آماده وجود دارد. تهیه انواع سوپ بیتگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضیها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپی بهنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد. شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آن را (رستوران) نامید. از آن زمان به محلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است:
_اشتها را تحریک میکند.
_دارای مواد مقوی و خیلی مغذی میباشد.
برای تهیه سوپ باید به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست باید سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد