اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، میتوانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخها چربیهای اضافی را بهخود جذب کرده و شما میتوانید براحتی کیسه یخها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانهداری و کدبانوگری را اجرا کردهاید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفتهاید!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید