برای کسانی که می‌خواهند یک پیش غذای سریع آماده کنند، آموزش تهیه و پخت نوعی سوپ را تدارک دیده‌ایم که علاوه بر خوشمزگی طعم آن، برای مواقع سرماخوردگی هم کاربرد دارد.
کد خبر: ۶۰۷۵۱۴

مواد اولیه

جو پرک ...................... دوسوم یمانه

گوجه فرنگی ................. شش عدد

هویج .......................... دو عدد

پیاز ............................ یک عدد

سیب زمینی ................. یک عدد

فلفل دلمه ..................... نصف

جعفری خرد شده ............. مقداری

آب گوشت یا مرغ ( بصورت معمولی یا قرص).... مقداری

نمک و فلفل ..................... به مقدار لازم 

گام ۱

ابتدا تمام مواد را در خرد کن  یا غذاساز ریخته به صورت پوره درآورید.

گام ۲

اگر خرد کن شما کوچک است هر کدام از مواد را جدا خرد کرده

گام ۳

سپس با هم مخلوط کنید.

گام ۴

در این مرحله آب مرغ اضافه کنید. میتوانید مواقعی که آب مرغ یا گوشت اضافه است،  آب اضافه گوشت با مرغ را در قالب های یخ ریخته آن را فریز کنید و در موارد اینچنینی استفاده نمایید.

اگر از قرص های عصاره میخواهید استفاده کنید بهتر است آن را در مرحله ای که آب جوش می آید ابتدا آن را خرد کرده سپس اضافه کنید.

گام ۵

سپس به آن جو پرک اضافه نموده

گام ۶

سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید، مواد را در قابلمه ریخته  یک لیوان آب اضافه کرده روی شعله زیاد و پس از اینکه جوش آمد روی شعله کم بگذارید. در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن آن کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید. چنانچه احساس میکنید سوپ غلیظ است کمی به آن آب اضافه کنید.

گام ۷

بعد از 20 دقیقه سوپ آماده میشود. کمی جعفری در آن ریخته

گام ۸

و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها