مواد لازم- فیله مرغ: ۷۰۰ گرم/ فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: دو عدد/ پیاز: یک عدد/ هویج: دو عدد متوسط/ قارچ: ۲۵۰ گرم/ کدو: دو عدد/ جوانه گندم: ۱۰۰ گرم/ جوانه ماش: ۱۰۰ گرم/ کلم: ۱۰۰ گرم/ سس سویا: دو قاشق چایخوری/ آب لیمو تازه: ۳ قاشق غذاخوری/ زعفران: یک قاشق چایخوری/ نمک و فلفل: به میزان لازم.
کد خبر: ۶۳۷۱۴۲

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه هویج‌ها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمه‌ای خلال کنید.
پیاز‌ها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید.
فیله‌های مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و یک ربع صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزند.
کدو، هویج، کلم، فلفل دلمه‌ای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آن قدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
در ‌‌نهایت جوانه‌ها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
دقت کنید که جوانه‌ها باید کمی خام‌تر از سایر سبزیجات باشند.
این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها