مواد لازم:
کره یک پیمانه (۱۶۰ گرم)
پودر قند یک پیمانه (۱۱۵ گرم)
وانیل شکری ۱/۴قاشق چایخوری
آرد سه پیمانه (۳۱۵ گرم)
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱/۴پیمانه (۱۵ گرم)
طرز تهیه:
کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی میزنیم تا لطیف شود. آرد و نمک را الک کرده و بتدریج به آن اضافه نموده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یک دست شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط نموده و استراحت میدهیم.
در این مرحله میتوان از دو روش متفاوت برای ادامه کار استفاده کرد:
روش اول:
برای خمیر مارپیچی، مقداری از خمیر وانیلی را برداشته و روی کاغذ روغنی به ابعاد ۱۰×۱۰ باز نموده، خمیر شکلاتی را نیز با همین ابعاد باز کرده و روی خمیر وانیلی قرار داده و رول میکنیم و درون یخچال کمی استراحت میدهیم. خمیر را با چاقو به ضخامت نیم سانتیمتر برش داده و با فاصله مناسب در سینی فر میچینیم.
روش دوم:
خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتیمتر روی سطح صافی باز کرده، روی آن را به وسیله قلم مو مرطوب میکنیم. خمیر وانیلی را نیز به قطر سه سانتیمتر لوله کرده، روی آن قرار میدهیم، خمیر را لوله کرده و روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال استراحت میدهیم. سپس آن را بیرون آورده و به صورت باریکههای نیم سانتیمتری برش داده و در سینی فر میچینیم و در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۲۵۰ درجه فارنهایت) گرم کردهایم، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. سپس شیرینی را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه برروی پنجره فلزی منتقل نموده و پس از اینکه سرد شد، در ظرف مورد نظر میچینیم.
>> گویدا
*نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد