مواد لازم برای خمیر:
* شیر - سه چهارم پیمانه
* سرکه سیب - یک قاشق مرباخوری
* آرد - یک و نیم پیمانه
* آرد گندم - نصف پیمانه
* بکینگ پودر - یک قاشق غذاخوری
* جوش شیرین - یک چهارم قاشق مرباخوری
* نمک - نصف قاشق مرباخوری
* روغن کانولا - یک چهارم پیمانه
* پوره کدوتنبل آبپز شده - نصف پیمانه
* کره نرم - ۵قاشق غذاخوری
* شکر - سه چهارم پیمانه+به اضافه ۲قاشق مرباخوری
* پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری
* پودر هل - نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رویه:
* پودر شکر - نصف پیمانه
* پودر دارچین - نصف قاشق مرباخوری
* وانیل - کمی
* شیر - یک تا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* ظرف مناسب را کمی چرب کنید.
* سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا بِبُرّد.
* سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.
* در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
* در کاسهای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
* مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دستهای کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.
* آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد.
* کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
* کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید. لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
* سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد.
* مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.
>> جوان ایرانی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان