«تیرامیسو» یک دسر ایتالیایی است که اغلب در جشنها یا مراسم بعد از صرف شام صرف و سرو میشود. نوشتاریی که در ادامه مطلب آمده، همراه با تصاویری از مراحل کار، طرز تهیه آن را برای چهار نفر آموزش میدهد.

زرده تخم مرغ ...................... 6 عدد
شکر ................................. یک فنجان
پنیر خامه ای ........................ 1 و یک چهارم پیمانه
خامه زده شده...................... یک و سه چهارم پیمانه
لیدی فینگر......................... به تعداد لازم
( اگر لیدی فیتنگر ندارید ازکیک ساده اسفنجی نیز میتوانید استفاده کنید
نصف پیمانه اسپرسو سرد یا قهوه غلیظ
در صورت تمایل شهد و یا مارامالاد نیز میتوانید استفاده کنید
یک قاشق چایخوری پور کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
گام ۱

زرده تخم مرغ را بزنید
گام ۲

به آن شکر اضافه کنید و در قابلمه های دو جداره و یا به روش بن ماری روی حرارت کم آن را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید تا سرد شود.
گام ۳

به آن پنیر خامه ای
گام ۴

و سپس خامه زده شده را اضافه کنید
گام ۵

آرام به صورت دورانی هم بزنید.
گام ۶

لیدی فینگر ها را در قهوه بخیسانید
گام ۷

در ظرفی بچینید
گام ۸

و سپس روی آن را از مواد پر کنید
گام ۹

کنید و به همین روش تا 2- 3 لایه ادامه دهید
گام ۱۰

یک شب تا صبح در یخچال بگذارید ( یا به مدت 4 ساعت) و در آخربرای تزئین روی آنرا پودر کاکائو بپاشید
