مواد لازم:
برنج : چهار پیمانه
سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
سیر : دو حبه
پیاز خرد شده : یک عدد
روغن : به میزان لازم
هویج متوسط : سه عدد
زرشک : دو قاشق غذاخوری
رب انار : یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک : به مقدار لازم
خلال پسته و بادام : برای تزئین
زعفران دم کرده : دو قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه:
- برنج را از ۲ – ۱ ساعت قبل خیس کرده، سپس درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته، بعد از ۱۰-۵ دقیقه، بسته به نوع و مدت زمان پخت برنج، آن را آبکش کرده و دم می دهیم.
- درون قابلمه ای دیگر، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، تا نرم شود.
- مرغ، سیر، فلفل سیاه و نمک را به پیاز اضافه کرده، تفت میدهیم. زمانیکه رنگ مرغ تغییر کرد، به آن آب جوشیده اضافه می کنیم، تا مرغ کاملاً پخته و فقط یک لیوان از آب مرغ باقی بماند.
- هویج ها را خلالی خرد کرده، و در تابه ای ریخته، با ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم تا کمی نرم شده و طعم خامی آن گرفته شود.
- زرشک را برای مدت کوتاهی درون آب ریخته تا خاک آن گرفته شده و تمیز شود. سپس آن را در صافی ریخته تا آبش گرفته شود. در تابه ای مقداری روغن ریخته و زرشک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
- استخوان های مرغ پخته شده را درآورده و گوشتش را ریشریش کرده و در قابلمه میریزیم. رب انار و آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم، تا آب مرغ تبخیر شود.
- مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و برای تزیین کنار می گذاریم.
- پلو را در در ظرف مناسب ریخته و با برنج زعفرانی، مرغ، هویج، زرشک، خلال پسته و بادام تزیین کرده و سرو میکنیم.
>> نون و آب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد