
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
مواد لازم :
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم، کمی به هم میزنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم میزنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون میآوریم و باز خوب میزنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط میکنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ میریزیم.
روغن را کمی میزنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه میکنیم و آن را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کردهایم میریزیم.
قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.
نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آنها را از قالبها خارج میکنیم.
>> هفتگی
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران