مواد لازم :
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم، کمی به هم میزنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم میزنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون میآوریم و باز خوب میزنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط میکنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ میریزیم.
روغن را کمی میزنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه میکنیم و آن را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کردهایم میریزیم.
قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.
نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آنها را از قالبها خارج میکنیم.
>> هفتگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد