مواد لازم :
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
روغن جامد یا کره: ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
آرد سفید: ۲۲۵ گرم (۲ پیمانه)
نمک میوه (جوش شیرین): یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
ماست: یک پیمانه سرخالی
هل: یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته: در صورت دلخواه مقداری
طرزتهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم، کمی به هم میزنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم میزنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون میآوریم و باز خوب میزنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط میکنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ میریزیم.
روغن را کمی میزنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه میکنیم و آن را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کردهایم میریزیم.
قالبها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم.
نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آنها را از قالبها خارج میکنیم.
>> هفتگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد