مواد لازم:
دارچین، هل، میخک: ۱/۲قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال و لیمو: ۱قاشق سوپخوری
خلال بادام و کشمش: ۷۰ گرم از هر کدام
کره و شکر: ۲/۳ پیمانه از هر کدام
عسل: ۱۲۵ گرم
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
جوز هندی و زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد: ۲ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
شکلات آب شده: ۱۰۰ گرم
مغز بادام، مغزگردو، آلبالوخشک بینمک: مقداری برای تزئین
طرز تهیه:
فر را روی حرات ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. پوست پرتقال و لیمو و خلال بادام رنده شده را با کشمش مخلوط کنید. کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم در بیاید. شکر، عسل، تخم مرغ و نمک را به آن اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم غلیظ بشود. ادویهها، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به کرم اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال، لیمو، بادام و کشمش را به مواد فوق الذکر اضافه نمائید و با قاشق چوبی یا لیسک آنها را مخلوط کنید. سپس خمیر را بر روی یک سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداختهاید، پخش کنید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود. پس از این مدت آن را از فر بیرون آورده، بگذراید سرد شود و بعد از خنک شدن به صورت مکعبهای کوچک، لوزی و مکعب مستطیل ببرید.
هر کدام از برشها را مطابق سلیقه خود با شکلات آب شده، بادام، گردو و آلبالو خشک تزئین کنید.
همچنین میتوانید برای آموزش نحوه پخت شیرینی پیراشکی در جام جم آنلاین اقدام کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد