مواد لازم
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل۱ قاشق سوپخوری
▪ آب نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و مقداری خردل و نمک و فلفل را بسته به طبع و علاقه خودتان با همزن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به این مواد آب بیفزایید و پس از ریختنشان در ظرفی مناسب، ظرف را روی شعله با حرارت ملایم بگذارید و در حالی که مواد را هم میزنید، پس از گرم شدن مواد، کره را به آن اضافه کنید و با ادامه هم زدن، بگذارید کره بخوبی میکس شود. سپس شعله را خاموش کرده، آبلیمو را به همه آنها اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید.
این سس برای استفاده در غذاهایی مثل مرغ و میگو عالی است و مزه آنها را متفاوت میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد