جام جم سرا:
طرز تهیه:
۱-تمام سبزیجات را شسته، خشک و ساطوری کنید.
۲-مواد خرده شده را همراه با کمی روغن در ماهیتابه تفت بدهید.
۳-زعفران را در ۲ قاشق سوپخوری آبجوش حل کنید و همراه با سس تند و سس گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنید.
۴-آویشن و زیره و شکر و سرکه را به آن اضافه کنید.
۵-گوجه فرنگی را پوست بگیرید (برای اینکه پوستشان راحتتر گرفته شود میتوانید گوجهها را در آب جوش بیندازید) و پس از جدا کردن پوستشان آنها را ریز خرد کرده، به مواد بالا اضافه کنید.
۶-مقداری آب به مواد اضافه کرده، بگذارید حدود یکساعت روی حرارت ملایم بپزند.
۷-پس از آماده شدن مواد، الکشان کنید و از صافی بگذرانید تا سسی صاف و یکدست تهیه کرده باشید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد