جام جم سرا:
طرز تهیه:
۱-تمام سبزیجات را شسته، خشک و ساطوری کنید.
۲-مواد خرده شده را همراه با کمی روغن در ماهیتابه تفت بدهید.
۳-زعفران را در ۲ قاشق سوپخوری آبجوش حل کنید و همراه با سس تند و سس گوجه فرنگی به مواد بالا اضافه کنید.
۴-آویشن و زیره و شکر و سرکه را به آن اضافه کنید.
۵-گوجه فرنگی را پوست بگیرید (برای اینکه پوستشان راحتتر گرفته شود میتوانید گوجهها را در آب جوش بیندازید) و پس از جدا کردن پوستشان آنها را ریز خرد کرده، به مواد بالا اضافه کنید.
۶-مقداری آب به مواد اضافه کرده، بگذارید حدود یکساعت روی حرارت ملایم بپزند.
۷-پس از آماده شدن مواد، الکشان کنید و از صافی بگذرانید تا سسی صاف و یکدست تهیه کرده باشید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: