مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
کره: یک پیمانه
گردو: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۶ عدد
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: یکدوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و کاملا بزنید تا حجم مواد دو برابر شود. زرده و سفیده را جدا کنید و سفیدهها را جداگانه باهمزن بزنید تا سفید و پوک شود. زردهها را دانه دانه به مواد کره و شکر اضافه کنید و هل را به آن بیفزایید. سپس گردوی پودر شده را اضافه کنید. آرد را با بکینگپودر مخلوط کرده و همراه با سفیده کم کم به مواد اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد بپاشید. مواد آماده را در قالب بریزید و در دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. سپس ۴۵ دقیقه دیگر آن را روی درجه ۱۶۰ سانتیگراد قرار دهید. بعد از اتمام مدت و خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری/ معصومه رامشینی
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
سعدالله زارعی در گفت و گوی تفصیلی با جام پلاس مطرح کرد
عباس المالکی نماینده پارلمان عراق در گفتوگو با «جامجم»:
خاطرهبازی با جواد انصافی از عبدلی و اوستا تا محله گلوبلبل