مواد لازم:
جو: یک پیمانه
پیاز: یک پیمانه خرد شده
کلم: ۲ پیمانه ریز خرد شده
قلم گوساله: یک عدد
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
فلفل و نمک: بسته به طبع خودتان
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
قلم گوساله را درون قابلمه بگذارید و مقداری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی گاز روشن بگذارید و پس از جوش آمدن آب و دیدن کفی که ازپخت قلم حاصل شده، مجدداً مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. دو عدد پیاز را درون قابلمه بریزید تا بوی بد آن گرفته شود. جو و کلم خرد شده را داخل ظرف ریخته، بگذارید به مدت ۲ ساعت خوب پخته شوند. سپس قلم را بردارید و کمی نمک و مقداری رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید و بگذارید سوپ کاملا رنگ بگیرد و بپزد. در آخرین مرحله گشنیز و فلفل را اضافه کرده، پس از چند بارجوش زدن و پختن گشنیزها، آن را در ظرفی دیگر ریخته، سوپ حاضر شده را تزئین کنید و بر سر سفره ببرید.
به خاطر داشته باشید گشنیز یا سبزیجات درون سوپ نباید زیاد بپزند و رنگ سبزشان از دست بدهند. یادتان باشد جو را نیز از شب قبل خیس کنید.