مواد لازم (برای۴ نفر):
پیازچه: ۲ لیوان
هویج: ۱ لیوان
فلفل دلمهای قرمز: ۱ لیوان
کدو سبز: ۱ لیوان
پیاز قرمز: نصف لیوان
آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.