مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز زرد متوسط
۱ قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
۱ عدد کدو سبز متوسط
۱ عدد کدو حلوایی زرد متوسط
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
طرز تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود ۵ دقیقه) تا نرم شوند.
۲. در حالی که پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برشهای باریکی بزنید.
۳. داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
۴. روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
۵. حالا آن را از فر دربیاورید و سرو کنید.
>> پرسیار
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد