کدو : یک عدد
پیاز :دو عدد
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز را با دنده ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم سپس آن را ورز میدهیم .
گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه متوسط پهن میکنیم .
گوشت را برش داده و کدو را روی آن میچینیم. سپس ماهیتابه را روی شعله کم میگذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.
دوباره روی محل برش قبلی را برش میدهیم و در ظرف را میگذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیفتد .
کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمیگذاریم تا طرف دیگر کباب نیز 5 دقیقه سرخ شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم .
کباب ماهیتابه با کدو آماده است د. میتوان آن را با گوجه فرنگی، کنسرو نخود فرنگی و کمی سس خردل تزئین کرد .
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد