کدو : یک عدد
پیاز :دو عدد
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز را با دنده ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم سپس آن را ورز میدهیم .
گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه متوسط پهن میکنیم .
گوشت را برش داده و کدو را روی آن میچینیم. سپس ماهیتابه را روی شعله کم میگذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.
دوباره روی محل برش قبلی را برش میدهیم و در ظرف را میگذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیفتد .
کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمیگذاریم تا طرف دیگر کباب نیز 5 دقیقه سرخ شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم .
کباب ماهیتابه با کدو آماده است د. میتوان آن را با گوجه فرنگی، کنسرو نخود فرنگی و کمی سس خردل تزئین کرد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛