مواد لازم:
آبمیوه یا آب: ۶ پیمانه
شکر: یک پیمانه
ورقه ژلاتین: ۶ عدد
وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
میوه دلخواه: مقداری
خامه: یک پیمانه
پودر شکر: ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آب میوه یا آب را با شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود. ورقههای ژلاتین را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس از آب سرد بیرون آورید و به آب و شکری که روی حرارت است اضافه کنید. سپس شعله را خاموش کنید و مواد را خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب و شکر حل شود. وانیل را هم به مواد اضافه کنید. کمی از مایه در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود. بعد از فریزر بیرون آورید و مقداری میوه و مجددا کمی مایه ژله را هم روی آن بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فریزر بگذارید و پس از آن بقیه مواد را هم اضافه کنید و ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید، روی آن را با خامه شیرین و سفتشده و میوه تزیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد