مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا مغز ران: 500 گرم
سیب سفید یا قرمز: هفت عدد متوسط
پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن: 100 گرم
آبلیمو: نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت:
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر به میزان دلخواه در آب بپزید (توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند). سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد (فقط تا میزانی که بپزد و له نشود). خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
>> ایران فروم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم