مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا مغز ران: 500 گرم
سیب سفید یا قرمز: هفت عدد متوسط
پیاز سرخ شده: سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن: 100 گرم
آبلیمو: نصف استکان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت:
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شکر به میزان دلخواه در آب بپزید (توجه داشته باشید که سیبها نباید شکل خود را از دست بدهند). سپس کمی شکر، آبلیمو، نمک و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بجوشد (فقط تا میزانی که بپزد و له نشود). خورش را در ظرف کشیده و سیبها را کنار آن قرار دهید.
>> ایران فروم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان