مواد لازم :
آرد : 2 پیمانه
جوش شیرین : قاشق چایخوری
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه
کره : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
موز: 2 عدد
طرز تهیه :
قبل از پخت، فر را گرم کنید(175 درجه سانتیگراد) و قالب را هم چرب کنید. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد را که از قبل الک کردهاید، با یک قاشق چایخوری جوش شیرین و یک چهارم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. در ظرفی دیگر نیز سه چهارم پیمانه شکر قهوهای را با نصف پیمانه کره ترکیب کنید. حالا دو عدد تخم مرغ را که شکسته و هم زدهاید همراه با تکههای موز لهشده، داخل این مواد بریزید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شود. سپس این مخلوط را به ترکیب آرد و جوش شیرین اضافه کنید.
مواد خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت 60 تا 65 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است، آن را بپزید. وقتی نان آماده شد باید چنگالی داخل آن فرو کنید که اگر مایه نان به آن نچسبد، مشخص میشود نان پخته و آماده شده. حالا باید بگذارید ده دقیقه بماند تا کمی خنک شود و پس از آن، نان را از فر خارج کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان