مواد لازم :
گل کلم و هویج خردشده از هر کدام :500 گرم
سیبزمینی خردشده: 250 گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و زیره سبز از هر کدام :هشت قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل :دو قاشق چایخوری
آب: نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی :چهار قاشق غذاخوری
خامه :200 گرم
طرز تهیه:
روغن را داغ کنید. سپس زیره و تمام ادویهها را درون روغن بریزید تا طلایی شود. پس از اینکه زیره قهوهای شد، گل کلم، هویج و سیبزمینی را درون آن بریزید تا سرخ شود. آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا سبزیها پخته و نرم شود و آب آن کشیده و تنگاب شود .
سپسخامه، رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است