مواد لازم
گوجه سبز : 500 گرم
شکر : 3 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
روغن : 150 گرم
شنبلیله : 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق سوپخوری
فلفل : به میزان کافی
نمک: به میزان کافی
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می کنیم.
سپس 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها را پس از گرفتن هسته آنها داخل اشکنه می ریزیم ب و عد از پختن 3 قاشق شکر به آن اضافه می کنیم .بطور کلی در تمام اشکنه ها میت وانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است