آموزش آشپزی

غذای سنتی: طرز تهیه «اشکنه ماست و تخم‌مرغ»

جام جم سرا- مواد لازم: پیاز: یک عدد بزرگ، تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد، روغن: به میزان لازم، سبزی خرد شده شامل شنبلیله، شوید و تره: ۱۵۰ گرم، ماست: یک‌پنجم لیوان، زردچوبه: یک قاشق غذا‌خوری، آرد: ۳ قاشق غذا‌خوری، نمک و فلفل: به میزان لازم آب: ۴ لیوان
کد خبر: ۷۸۳۹۵۸
غذای سنتی: طرز تهیه «اشکنه ماست و تخم‌مرغ»

طرز تهیه:

ابتدا روغن را در قابلمه‌ای بریزید و پیاز را خرد و سرخ کنید و آرد را هم بیفزایید و آن را هم تفت دهید. زردچوبه را هم اضافه کنید و در این مرحله سبزیجات خرد شده را اضافه کرده و آب را روی مواد بریزید و بگذارید سبزی‌ها پخته شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در غذا بشکنید و به آرامی هم بزنید که یک جا بسته نشود. نمک و فلفل را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا صاف شود. در آخرین مرحله ماست را هم به اشکنه اضافه کرده و مرتب هم بزنید و تا قبل از جوش آمدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و با نان سنگک تازه میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
۰
۰
ركسانا : واقعا خوشمزه است***
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها