میگو خواص بسیار خوبی برای سلامت بدن دارد و توصیه شده که در رژیم غذایی خانواده‌ها گنجانده شود اما برخی افراد با راههای تشخیص میگوی سالم و تازه آشنا نیستند و سراغ خرید و پخت آن هم نمی‌روند! راه تشخیص آن را بخوانید.
کد خبر: ۵۵۷۶۳۴

میگوی تازه بدن سفتی دارد و کمتر بوی زهم می‌دهد؛ بنابراین از خرید میگوهای نرم و چسبنده که پوسته‌های بدنشان جدا شده، بوی نامطبوع می‌دهند و ذرات سیاهی روی بدنشان وجود دارد (بخصوص در جایی که سر از بدن جدا می‌شود) خودداری کنید.

میگو برای ۲ روز در یخچال و برای یک ماه به صورت یخزده قابل نگهداری است. سخت‌پوستانی مانند میگو دارای کالری و چربی کم و در عین حال پروتئین و مواد معدنی زیادند. این خاصیت موجب می‌شود که از آن در رژیم‌های کاهش وزن استفاده شود.
میگو منبع خوب کلسیم و منیزیم است که در استحکام استخوان‌ها و ایجاد قدرت عضلانی موثر می‌باشد.   میگو حاوی مقادیر زیادی کلسترول است، ولی کلسترول خون را در افرادی که متابولیسم کلسترول بدن آن‌ها طبیعی است، بالا نمی‌برد. همچنین سبب افزایش HDL (کلسترول خوب) و کاهش LDL (کلسترول بد) می‌شود، بنابراین می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.
 
>> جام جم/ چاردیواری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها