مواد لازم
بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه
اسفناج: ۵۰گرم
زیتون سیاه خرد شده: ۱۰۰گرم
پنیر فتا: ۱۰۰گرم
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
کاپاریس: ۳ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری
مواد سس:
آب گوشت: یک پیمانه
رب: ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ: یک قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری
سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و ادویههای دلخواه
روش تهیه:
در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن، در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.
روش تهیه مواد میانی رول:
۱ –پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری و دیگر مواد مخلوط کنید.
۲ –از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
۳ –با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
۴ –سس را به این ترتیب آماده کنید: رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
۵ –ادویههای دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
۶ –سس را روی رولها قرار داده، در فر تنظیم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا رولها مزهدار شوند.
>> خانهداری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان