مواد لازم
کنگر: ۱ کیلو
ماست (زیاد شل نباشد): ۲ لیوان
زعفران حل شده در آبجوش: به مقدار لازم
نمک و فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم
طرز تهیه
یک کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود. ۲ لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده، هم میزنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط مینمائیم، در ظرف میریزیم و کمی نعناع خشک روی بورانی کنگر میپاشیم و با پیاز، زرشک و گردو تزئین میکنیم.
>> گروه آشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان