طرز تهیه و پخت «پیتزا مخلوط» در خانه

مواد لازم- روغن زیتون: مقداری/ خمیر پیتزا: به اندازه دستور گفته شده در ادامه مطلب/ پیاز: ۱ عدد/ نمک و فلفل: به میزان لازم/ گوجه فرنگی تزئینی: ۱۵۰ گرم/ قارچ: ۱۰۰ گرم/ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم/ ژامبون: ۱۰۰ گرم/ سوسیس: ۱۰۰ گرم/ فیله ساردین: ۴ عدد/ فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد/ سس ریحان: مقداری/ ارگانوا: ۱ قاشق چایخوری/ پنیر فیلا فیلا رنده شده: ۳۵۰ گرم.
کد خبر: ۷۱۲۸۵۴
طرز تهیه و پخت «پیتزا مخلوط» در خانه

جام جم سرا:

طرز تهیه:

خمیر پیتزا را از فروشگاه تهیه می‌کنیم.
پیاز را ریز خرد نموده و در روغن زیتون کمی تف می‌دهیم تا رنگ آن شفاف شود.
گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده، تف می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه نموده کنار می‌گذاریم تا سرد شود.
گوجه فرنگی‌ها را خلالی خرد کرده، قارچ ژامبون، سوسیس و ساردین را نیز خلالی خرد می‌کنیم.
سه عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر انتخاب کرده، کف ظرف را با روغن مایع چرب می‌کنیم.
خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و کف ظرف‌ها پهن می‌کنیم.
با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می‌کنیم و روی خمیر مقداری سس ریحان با برس می‌مالیم.
سپس مخلوط گوشت و پیاز، قارچ، ژامبون، سوسیس، ساردین و خلالهای فلفل سبز دلمه‌ای را روی گوشت قرار می‌دهیم. گوجه فرنگی را نیز بر روی مواد قرار داده و در آخر روی آن ارگانو می‌پاشیم.

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت گرم میکنیم.
ظرف پیتزا را ابتدا به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در طبقه میانی فر قرار داده، سپس از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می‌دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها