مواد لازم برای 2 نفر:
ران مرغ: 2 عدد
فلفل دلمه: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 50 گرم
حبه سیر: 2 عدد
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
سرکه انگور: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1 - پوست رانها را کنده و کاملا با پودر فلفل شیرین آغشته کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید
2 - پیازچه ها را حلقه حلقه کنید سیر را له کنید آن را با سس سویا، سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید. پیازچه ها را اضافه کرده و روی رانها بریزید.
3 - در ظرف را بسته و 12 دقیقه با توان 360 وات حرارت دهید. هر 5 دقیقه یک بار آنها را بر گردانید (مدت زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد