مواد لازم برای 2 نفر:
ران مرغ: 2 عدد
فلفل دلمه: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه: 50 گرم
حبه سیر: 2 عدد
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
سرکه انگور: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1 - پوست رانها را کنده و کاملا با پودر فلفل شیرین آغشته کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید
2 - پیازچه ها را حلقه حلقه کنید سیر را له کنید آن را با سس سویا، سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنید. پیازچه ها را اضافه کرده و روی رانها بریزید.
3 - در ظرف را بسته و 12 دقیقه با توان 360 وات حرارت دهید. هر 5 دقیقه یک بار آنها را بر گردانید (مدت زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰