
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کم چرب گاوی: 400 گرم
سویا: یک فنجان سر پر
پیاز رنده شده بدون آب: یک عدد بزرگ
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه رنده شده: یک عدد
نمک و ادویه: بر اساس ذائقه
شیر: یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا از دو ساعت قبل سویا را در شیر خیس می کنیم. سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دادن، شیر آن را خارج میکنیم. مخلوط گوشت، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سویا، نمک و ادویه و فلفل دلمه را در ظرفی ریخته و خوب به هم میزنیم تا مواد کاملا به هم بچسبد. یک قالب (مثل پشت بشقاب چینی) به قطر 15 سانتی متر انتخاب میکنیم. یک کیسه فریزر را از دو طرف بستهاش میبریم و بر روی قالب قرار میدهیم. مقداری گوشت بر روی کیسه فریزر میریزیم وبه اندازه قالب پهن میکنیم. طرف دیگر کیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم و همبرگر را داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجمد شود. این کار را برای تمامی همبرگرها تکرار میکنیم.
- توجه شود که انجماد برای گوشت گاوی لازم است.
- تهیه و انتخاب قالب مناسب به همبرگر ما شکل واقعیتر میدهد.
- یک دست بودن همبرگر در هنگام پختن از وارفتگی آن جلوگیری میکند.
این همبر گر را می توان هم آبپز کرد و هم سرخ یا کباب نمود که بسیار لذیذ خواهد شد.
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
روایت بانیپال شومون از حضور در فیلم «گلهای باوارده»
گفتوگو با علی آشتیانی پور، تهیه کننده فیلم «هوک»
گفتوگو با نادر سلیمانی، بازیگر فیلم «گلهای باوارده»:
گفتوگو با نوید شمس، ستاره شگفتی ساز پینگ پنگ ایران در قطر