مواد لازم:
پیاز درشت ............................................ 2 تا 3 عدد
بادنجان متوسط ...................................... 5 تا 6 عدد
کدوی متوسط ........................................ 3 تا 4 عدد
گوجهفرنگی درشت ................................. 5 تا 6 عدد
فلفل سبز دلمهای .................................. 2 تا 3 عدد
(به جای فلفل دلمهای، از فلفل سبز کوچکی که تند نباشد نیز در حدود 150 گرم میتوان استفاده کرد)
سیر .................................................... 2 تا 3 پره
سبزی معطر (نعناع، ترخان، جعفری) ...... 1 دسته کوچک
روغن زیتون ................. 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک ............................................... به مقدار کم
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را میکوبیم و داخل پیاز میریزیم و بههم میزنیم، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد میکنیم و با پیاز و سیر تفت میدهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقههای نازک میبریم و به پیاز اضافه میکنیم.و گوجه فرنگی را نیز خُرد میکنیم و داخل ظرف میریزیم.و کمی نمک به محتویات ظرف میزنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار میدهیم. حرارت را ملایم میکنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بعد دسته سبزی را بر میداریم و راتاتوی را در ظرف میکشیم.
بهتر است روی گوجهفرنگیها آبجوش بریزیم و پوست آن را بگیریم و بعد مصرف کنیم. باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
منبع: وبلاگ گروه آشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰