مواد لازم:
پیاز درشت ............................................ 2 تا 3 عدد
بادنجان متوسط ...................................... 5 تا 6 عدد
کدوی متوسط ........................................ 3 تا 4 عدد
گوجهفرنگی درشت ................................. 5 تا 6 عدد
فلفل سبز دلمهای .................................. 2 تا 3 عدد
(به جای فلفل دلمهای، از فلفل سبز کوچکی که تند نباشد نیز در حدود 150 گرم میتوان استفاده کرد)
سیر .................................................... 2 تا 3 پره
سبزی معطر (نعناع، ترخان، جعفری) ...... 1 دسته کوچک
روغن زیتون ................. 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک ............................................... به مقدار کم
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را میکوبیم و داخل پیاز میریزیم و بههم میزنیم، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد میکنیم و با پیاز و سیر تفت میدهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقههای نازک میبریم و به پیاز اضافه میکنیم.و گوجه فرنگی را نیز خُرد میکنیم و داخل ظرف میریزیم.و کمی نمک به محتویات ظرف میزنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار میدهیم. حرارت را ملایم میکنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بعد دسته سبزی را بر میداریم و راتاتوی را در ظرف میکشیم.
بهتر است روی گوجهفرنگیها آبجوش بریزیم و پوست آن را بگیریم و بعد مصرف کنیم. باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.
منبع: وبلاگ گروه آشپزی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم