از نگاه مردم هند

«گاجینی» فیلم سال بالیوود شد

سایت اینترنتی ایندیا‌اف‌ام که اولین دوره مراسم جوایز مردمی (surfers choice) را در هند برپا کرده نام برگزیدگان این دوره مراسم را اعلام کرد.
کد خبر: ۲۳۱۴۵۹

به گزارش فارس ، «گاجینی» فیلم جدید عامرخان که در هفته آخر سال گذشته میلادی در هند به روی پرده سینماها رفت، جایزه بهترین فیلم انتخاب مردمی را از آن خود کرد.

رقیب اصلی این فیلم کار جدید شاهرخ خان «رب نه بنادی جودی»‌ بود که یک هفته قبل از «گاجینی» به روی پرده رفت. هر دو فیلم جزو کارهای بسیار پرفروش سال 2008 سینمای هند هستند.

داوران مراسم جوایز انتخاب مردمی، مردم عادی و کسانی هستند که هر روز از سایت ایندیا‌اف‌ام دیدار می‌کنند.

به گفته مسئولین این سایت استقبال از اولین دوره مراسم خیلی خوب بوده است. سایت فوق حدود سه هفته قبل نام نامزدهای خود در رشته‌های مختلف را اعلام کرد و از بازدیدکنندگان سایت دعوت کرد آرای خود را به آدرس آن بفرستند. تحلیل‌گران سینمایی پیش‌بینی می‌کنند باتوجه به محبوبیت سایت ایندیا‌اف‌ام در بین جوانان هندی، مراسم جوایز انتخاب مردمی خیلی زود تبدیل به یکی از مراسم جوایز مهم سینمای هند شود.

در حال حاضر، ماهنامه قدیمی و معتبر «فیلم فیر» هم هر سال بهترین‌های سال سینمای هند را از طریق آرای خوانندگان خود انتخاب می‌کند.

مراسم جوایز «فیلم فیر» که به نوعی اسکار هندی‌ها محسوب می‌شود، از اعتبار و محبوبیت زیادی در صنعت سینمای هند و کل کشور برخوردار است.

برندگان مراسم جوایز انتخاب مردمی surfers choice 2008 بر اساس بیشترین درصد آرا به شرح زیر است:

فیلم: گاجینی (34درصد)
رقیب اصلی: رب نه بنادی جودی (25درصد)

کارگردان:«آ آر موروگادوس» برای «گاجینی» (29 درصد)
رقیب اصلی: آدینوا چوپرا برای «رب نه بنادی جودی» (22درصد)

بازیگر مرد: عامرخان برای «گاجینی» (41درصد)
رقیب اصلی: شاهرخ خان برای «رب نه بنادی جودی» (32درصد)

بازیگر زن: پریانکا چوپرا برای «فشن» (24درصد)
رقیب اصلی: آسین برای «گاجینی» (22درصد)

بازیگر مرد نقش مکمل: آرجون رامپال برای Rock on (با 29درصد)
رقیب اصلی: جان آبراهام برای «دوستانا» (26درصد)

بازیگر زن نقش مکمل: کاناگا رانوت برای «فشن» (40درصد)
رقیب اصلی: بیپاشا باسو برای «بچنا آ هسینو» (15درصد)

بازیگر نقش کمدی: توشار کاپور برای «گولمال برمی‌گردد» (35درصد)
رقیب اصلی: بومان ایرانی برای «دوستانا» (18صد)

بازیگر نقش منفی: آکشی کانا برای «مسابقه» (34درصد) 
رقیب اصلی: پرادیپ راوات برای «گاجینی» (22درصد)

بازیگر مرد تازه وارد: عمران خان برای «جان تو یا جان من» (59درصد)
رقیب اصلی: فرهان اختر برای Rock on (بیست و چهار درصد)

بازیگر زن تازه وارد: آسین برای «گاجینی» (47درصد)
رقیب اصلی: آنوشکا شارما برای «رب نه بنادی جودی» (38درصد)

پوستر سال: گاجینی (58درصد)
رقیب اصلی: رب نه بنادی جودی (14 درصد)

بدترین فیلم سال: درونا (26درصد)
رقیب اصلی: قصه عشق 2050 (22درصد)

چهره خبرساز سال: عامرخان در گاجینی برای شکل ظاهری‌اش (47درصد)
رقیب اصلی: شاهرخ خان و سلمان خان (34درصد)

پیش‌بینی می‌شود نام‌هایی که در مراسم جوایز انتخاب مردمی جایزه‌های اصلی را گرفته‌اند در مراسم «فیلم‌فیر» هم همین موفقیت را تکرار کنند.

نکته جالب مراسم انتخاب مردمی این بود که اسامی برندگان فقط در سایت اعلام شد و مراسم ویژه‌ای برایش برپا نشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها