محفل شاد سیما در دهه کرامت

قاب تلویزیون در دهه کرامت با برقراری ارتباط‌های زنده با آستان‌های ملکوتی امام‌رضا‌(ع)، حضرت معصومه‌(س)، پخش میان‌برنامه‌های مناسبتی مرتبط با دهه کرامت و پوشش و پخش مجالس مولودی‌خوانی، رنگ و بوی جشن و شادی به خود می‌گیرد.
قاب تلویزیون در دهه کرامت با برقراری ارتباط‌های زنده با آستان‌های ملکوتی امام‌رضا‌(ع)، حضرت معصومه‌(س)، پخش میان‌برنامه‌های مناسبتی مرتبط با دهه کرامت و پوشش و پخش مجالس مولودی‌خوانی، رنگ و بوی جشن و شادی به خود می‌گیرد.
کد خبر: ۱۵۰۱۵۰۴
 
این برنامه‌ها تا جمعه ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهند داشت و با ایجاد فضایی بانشاط، به تبیین سیره امام‌رضا‌(ع) و حضرت‌معصومه‌(س) می‌پردازند. همچنین پویش «مهر خواهر ــ برادری» نیز از شبکه‌های سیما انجام می‌شود. خاطرنشان می‌شود تقویت بنیان خانواده و جایگاه دختران، تقویت فضای ارتباط خواهر ــ برادری، برجسته‌سازی نگاه تمدنی انقلاب اسلامی به دختران در مناسبت «روز دختر» و انعکاس مسئولیت‌ها و مطالبات دختران جامعه، برخی از محورهای موضوعی است که در برنامه‌های ویژه دهه کرامت به آن پرداخته خواهد شد.
   
شبکه یک سیما
فصل جدید برنامه «توحیدخانه» از یکشنبه ۱۴ تا پنجشنبه ۱۷اردیبهشت هر روزحوالی ساعت ۱۹ از شبکه یک پخش خواهد شد. این برنامه با مشارکت مرکز صداوسیمای خراسان‌رضوی و مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، با حضور نخبگان و مهمانان شرکت‌کننده در کنگره جهانی امام‌رضا‌(ع) روی آنتن می‌رود. برنامه «میدون‌خراسون» با اجرای صابر خراسانی و با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در این ایام پخش می‌شود و تا شب میلاد امام‌رضا‌(ع)، هر روز ساعت ۱۶ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
 
شبکه سه
فردا (۱۱ اردیبهشت) جشن میلاد حضرت‌فاطمه‌معصومه‌(س) و روز دختر به میزبانی برنامه «محفل» به‌صورت زنده از شبکه سه پوشش داده می‌ شود.  این برنامه با اجرای حامد سلطانی و به میزبانی حجت‌الاسلام موسوی‌واعظ، علی العطار از لبنان، رضا هلالی و سیدمحمدرضا نوشه‌ور از ساعت ۱۶ در میدان آستانه برگزار خواهد شد. برنامه‌های «سمت خدا» و «سلام صبح بخیر» نیز به مناسبت دهه کرامت از این شبکه پخش می‌شوند.
   
شبکه چهار
برنامه «نقش نفس» در ۱۰قسمت ۳۰دقیقه‌ای در دهه کرامت از شبکه چهار پخش می‌شود. هر قسمت از این برنامه به یکی از هنرهای ایرانی و اسلامی که در معماری حرم امام‌رضا‌(ع) به کار رفته شده مثل خوشنویسی، خاتم‌کاری، گچبری، آیینه‌کاری و... می‌پردازد. این برنامه در دهه کرامت روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه چهار می‌رود. «دارالعلم» هم در دهه کرامت وضعیت رشد علوم اسلامی در زمان امام‌رضا‌(ع) را موضوع برنامه قرار می‌دهد. این برنامه از مدرسه دو درب حرم روی آنتن می‌رود و زمان پخش آن شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱ است. تئاتر تلویزیونی «زنگار و آینه» پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت و سینمایی «بدون قرار قبلی» هم ۱۹ اردیبهشت در ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه چهار می‌روند. در این ایام هر روز قبل از اذان ظهر ارتباط زنده با حرم‌رضوی و حرم‌حضرت‌معصومه‌(س) برقرار می‌شود. موضوع سخنرانی استاد رحیم‌پورازغدی نیز مرتبط با دهه کرامت خواهد بود و میان‌برنامه‌های مناسبتی هم در جدول پخش این شبکه قرار دارد.
 
شبکه نسیم
برنامه‌های نسیم‌حرم، ۱۰۰۱، هموطنز و طنزیم به‌صورت ویژه و منعطف با ایام دهه کرامت از شبکه نسیم پخش می‌شوند.
 
شبکه آموزش
برنامه‌های ایرانشهر، مثبت آموزش، همشاگردی سلام و رویش در دهه کرامت در جدول پخش شبکه آموزش قرار دارند.
 
شبکه قرآن و معارف
ویژه‌برنامه «نفحات» از امروز (۱۰ اردیبهشت) ساعت ۲۱ به‌صورت مستقیم از بارگاه نورانی حضرت‌امام‌رضا‌(ع) روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود. پوشش زنده جشن‌ها و سخنرانی علما و روحانیون از حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) نیز هر روز ساعت ۱۹:۴۵ در برنامه «شبستان» از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود. مستند «بهشت حرم» نیز فردا(۱۱اردیبهشت)ساعت۹صبح روی آنتن این شبکه می‌رود.این مستند،کرامت ومهمان‌نوازی کریمه اهل‌بیت‌(س) را با به‌نمایش‌گذاشتن ارادت خادمان آن حضرت روایت می‌کند.همچنین پخش میان‌برنامه‌های مناسبتی، مجالس مولودی‌خوانی، قرائت ادعیه‌های مختلف و ترتیل جزءخوانی از دیگر تدارک شبکه قرآن و معارف سیما در دهه کرامت است.
   
شبکه تهران
برنامه «تا نیایش» نیز با کارشناسی حجج‌اسلام سیدناصر موسوی، حاج‌ابوالقاسم دولابی، حائری‌زاده، دکتر فاطمه منتظری و صدیقه سلیمانی با موضوع دهه کرامت پخش می‌شود. همچنین پوشش تصاویر زائرین و پخش پلی‌بک‌های مرتبط نیز از بخش‌های دیگر این برنامه است. همچنین برنامه زنده «قرار» از امروز (۱۰ اردیبهشت) هر شب ۱۰ دقیقه بامداد تا تاریخ 
۱۹ اردیبهشت‌ماه از آستان مقدس حضرت‌امام‌رضا‌(ع) از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود. این ویژه‌برنامه به تهیه‌کنندگی بهنام حلاجی و اجرای علی ترابی روی آنتن می‌رود.
برنامه‌های «بچه‌ها بیایید تماشا» و «به خانه برمی‌گردیم» نیز معطوف به این مناسبت روی آنتن می‌روند. این دو برنامه ضمن جشن این میلاد باسعادت به موضوع اهمیت روابط خواهر ــ برادری می‌پردازد. برنامه «تهران ۲۰» با بخش‌های مناسبتی و یک برنامه با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت‌معصومه‌(س) و امام‌رضا‌(ع) و تاثیر آن در زندگی امروز همران مخاطبان خواهد بود. گزارشی از برنامه‌ها و رویدادهای مختلف در سطح پایتخت به مناسبت دهه کرامت در اماکن زیارتی و مذهبی و مراسم مربوط به ایام دهه کرامت در برنامه «در شهر» پخش می‌شود. برنامه «سلام تهران» در این دهه با دعوت از کارشناسان مذهبی، ارتباط زنده از امامزاده‌صالح‌(ع)، ارتباط زنده از مشهد مقدس، پخش پلی‌بک‌های مرتبط، طراحی سؤال‌های پیامکی مرتبط، دعوت از مهمانان ویژه از مشهد مقدس، ارتباط زنده روز دختر از یکی از مدارس تهران و حضور برخی خوانندگان از شبکه تهران پخش می‌شود. سلام تهران، به تهیه‌کنندگی هومن ستوده و با اجرای بهروز تشکر و فریبا باقری، تولید گروه اجتماعی شبکه تهران است.
 
شبکه افق
مراسم‌اجتماع‌دختران درحرم‌حضرت‌معصومه(س)امروز(۱۰اردیبهشت)ازساعت۱۷به‌صورت زنده ازشبکه‌افق پخش می‌شود.
برنامه تلویزیونی «تکیه» درچهار قسمت از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به‌صورت زنده هر شب ساعت ۲۱ روی آنتن افق می‌رود. این برنامه با اجرای علیرضا امیدواریان و با حضور مداحان و کارشناسان مذهبی به‌صورت زنده از حرم حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا‌(ع) پخش می‌شود.

شبکه کودک و امید
شبکه کودک در دهه کرامت برنامه«سر سفره خدا» را در۱۰روز پخش می‌کند. همچنین برنامه «معلم خوب من» هر شب ساعت ۲۰ به‌صورت زنده از شبکه امید پخش می‌شود.
 
شبکه مستند
مستند «مرز پرگهر» به تهیه‌کنندگی کامبیز رضااخوان است که در هر قسمت به یک موضوع از ایران‌شناسی پرداخته است. این مستند از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه مستند سیما روی آنتن می‌رود. مستند «ملک جاوید» در مورد حاج‌حسین ملک و تمامی موقوفات ایشان به حرم امام‌رضا‌(ع) است. این برنامه پنجشنبه۱۸ اردیبهشت‌ماه ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.«واقفان مهمان‌سرا» مستندی است که به وقفیات آستان قدس رضوی پرداخته است.این برنامه پنجشنبه ۱۸اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰ ازشبکه مستند سیما همراه مخاطبان خواهدبود.همچنین به‌مناسبت دهه کرامت مستندهای صالح شمیران با تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه،بنای محبت، دم حرم،ازمیان این مسیرسبز،واقفان مهمان‌سرا، حکایت‌گونه‌ای که ترشد و دراین بهشت بی‌پایان از۱۳تا۱۹اردیبهشت ساعت۲۰:۳۰ ازشبکه مستند پخش می‌شوند. 
مجموعه‌مستند «لیلی من» تولید مرکز سیمرغ نیز از شنبه ۱۳ تا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت به‌مناسبت روز دختر از شبکه مستند پخش می‌شود.
 
شبکه سلامت
شبکه سلامت نیز با برنامه‌های «حال‌خوب» و «مثبت‌سلامت» در دهه کرامت با مخاطبان خود همراه است. «سیبستان» ویژه‌برنامه شبکه سلامت برای دهه کرامت است که جمعه ۱۲اردیبهشت ساعت۲۲:۳۰ با اجرای آرش ظلی‌پور و تهیه‌کنندگی امیرحسین پورفاضلی روی آنتن می‌رود.

«پناه» و «نَقل‌ونُقل» در شبکه دو
ویژه‌برنامه «پناه» پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت  حوالی ساعت ۲۱ در شب میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا‌(ع) با اجرای بخش‌های متنوع معنوی و حال‌وهوای جشن‌های حرم رضوی، به‌صورت زنده از مشهد مقدس تقدیم مخاطبان خواهد شد. همچنین در دهه کرامت، این برنامه در قالب چندین قسمت ۲۵دقیقه‌ای در فواصل برنامه‌ها از حرم مطهر رضوی با بخش‌های متنوع معنوی، میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود. برنامه «نَقل‌ونُقل» نیز روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفدهم و هجدهم اردیبهشت‌ماه همزمان با ایام میلاد امام‌رضا‌(ع) حوالی ساعت ۲۳:۱۵درفضایی صمیمی و معنوی با میزبانی حامد عسکری همراه با مهمانانی ویژه میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهند بود. همچنین پخش مولودی‌خوانی، نماهنگ، فیلم کوتاه و میان‌برنامه‌های ویژه میلاد امام‌رضا‌(ع)، بخشی دیگر ازبرنامه‌های تدارک‌دیده‌شده برای این ایام است. برنامه‌های «صبحانه ایرانی» و «عصر خانواده» نیز با موضوعات مرتبط با دهه کرامت و فضایی ویژه، حال‌وهوای این روزهای مبارک را به قاب شبکه دو می‌آورند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

صدای نخست ورزش بانوان

با دکتر علی‌اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگی‌ها و افق‌های پیش روی این شبکه پرشنونده گفت‌وگو کردیم

صدای نخست ورزش بانوان

نیازمندی ها