کدو حلوایی پخته غذایی فوقالعاده مفید برای معدههای ضعیف است. از دیگر خواص این میوه در طب سنتی این که یرقان (زردی) را برطرف میکند و نیز برای درمان قولنج مفید است. تقویت کننده مغز بوده و باعث تجدید قوای جسمی و روحی و موجب استحکام بافتهای بدن میشود. کدو حلوایی طبیعتی سرد دارد و صفرا را تسکین میدهد. شیره تخم کدو یبوست را برطرف میکند، بنابراین باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.
از دیگر خواص کدوحلوایی میتوانیم به خواص آن برای سرماخوردگی اشاره کنیم. یکی از شایعترین بیماریهای فصول سرد سال سرماخوردگی است و هر کس در طول زمستان حداقل یکبار به آن مبتلا میشود.این میوه را میتوان یک قرص طبیعی ویتامین و داروی طبیعی برای سرماخوردگی دانست که باعث پیشگیری از گلودرد هنگام ابتلا به زکام و سرماخوردگی میشود و از شدت سرفه میکاهد و دوره بیماری را کاهش میدهد. کدو حلوایی سرشار از ویتامینهای A و E ویتامین C ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی است. این میوه با افزایش تولید گلبولهای سفید خون، علاوه برتقویت سیستم ایمنی، بدن را دربرابر انواع عفونتها و تب مقاوم میکند.
از دیگر خواص این میوه پاییزی تاثیر آن در لاغری است. ۱۰۰ گرم آن فقط ۲۶ کالری دارد. به کسانی که به دنبال لاغری و کاهش وزن هستند، گنجاندن این میوه در رژیم غذاییشان توصیه میشود. این میوه سرشار از فیبر است و یک فنجان کدو حلوایی پخته شده حاوی سه گرم فیبر است که حدود ۱۱ درصد نیاز روزانه ما است. فیبر، به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک کرده و سبب طولانیتر شدن مدت سیری میشود و از پرخوری جلوگیری میکند و از این طریق باعث لاغری میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد