این هفته:

آش اوماج

یکی از آش های خوشمزه ای که می‌توانید برای روزهای سرد سال تهیه کرده و از خواص بسیار زیاد آن بهره برده و بدن را در مقابل بیماری های فصلی مقاوم کنیم آش گندم و جو است. پخت این آش خوشمزه و پرخاصیت حدود 2ساعت از شما وقت می‌گیرد.
کد خبر: ۱۳۸۷۰۲۶
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

گندم: 2 لیوان

جو: 1 لیوان

باقالی: 1 لیوان

برنج نیم دانه: 5 قاشق غذاخوری

پیازمتوسط:  3 عدد

سیر :10 حبه

سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز، اسفناج: 300 گرم

چغندر: 2 عدد

نعنا خشک و کشک: مقدار لازم

نمک، رزدچوبه، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم

 

چطور بپزیم؟

گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید و وقتی آب اضافه‌اش رفت آن را ساطوری و ریز خرد کنید. داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید. گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج شسته شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند. در این فاصله پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و در نهایت زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید. چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید( این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از 30دقیقه نمک آش را اندازه کرده و آن را در ظرف ریخته و همراه با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

برچسب ها: آش گندم جو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها