
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
چه لازم داریم؟
گندم: 2 لیوان
جو: 1 لیوان
باقالی: 1 لیوان
برنج نیم دانه: 5 قاشق غذاخوری
پیازمتوسط: 3 عدد
سیر :10 حبه
سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز، اسفناج: 300 گرم
چغندر: 2 عدد
نعنا خشک و کشک: مقدار لازم
نمک، رزدچوبه، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم
چطور بپزیم؟
گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید و وقتی آب اضافهاش رفت آن را ساطوری و ریز خرد کنید. داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید. گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج شسته شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند. در این فاصله پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و در نهایت زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید. چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید( این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از 30دقیقه نمک آش را اندازه کرده و آن را در ظرف ریخته و همراه با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر