چه لازم داریم؟
گندم: 2 لیوان
جو: 1 لیوان
باقالی: 1 لیوان
برنج نیم دانه: 5 قاشق غذاخوری
پیازمتوسط: 3 عدد
سیر :10 حبه
سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز، اسفناج: 300 گرم
چغندر: 2 عدد
نعنا خشک و کشک: مقدار لازم
نمک، رزدچوبه، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم
چطور بپزیم؟
گندم و جو را از شب قبل با چند لیوان آب خیس کنید. سبزی آش را تمیز کرده و بشویید و در آبکش بریزید و وقتی آب اضافهاش رفت آن را ساطوری و ریز خرد کنید. داخل قابلمه چند لیوان آب بریزید. گندم و جو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از اینکه آب جوش آمد برنج شسته شده را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بپزند. در این فاصله پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیرهای خرد شده و سبزی های ساطوری شده را اضافه کنید و چند دقیقه تقت دهید و در نهایت زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و پس از اینکه گندم و جو پختند به آش اضافه کنید. چغندرهای قرمز و باقلاها را جداگانه بپزید و همراه با 2 قاشق غذاخوری کشک به مواد دیگر اضافه کنید( این مواد را 30 دقیقه آخر کار اضافه کنید). پس از 30دقیقه نمک آش را اندازه کرده و آن را در ظرف ریخته و همراه با نعنا داغ، کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم