چه لازم داریم؟
بامیه ریز: نیم کیلو
گشنیز و شوید: از هر کدام چند شاخه
فلفل قرمز: 2 عدد
نمک: ۱ قاشق چای خوری
سیر: 4 حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
اب ۱: پیمانه
سرکه :۱ پیمانه
چطور آماده کنیم؟
سرکه، آب، تخم گشنیز، نمک و فلفل را در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بامیه ها را شسته و وقتی آب اضافه اش رفت روی پارچه تمیزی بگذارید تا خشک شود. انتهای بامیه ها را با چاقوی تیزی برش کوچکی بزنید فقط هواستان باشد زیادی برش نزنید چون مواد لزج بامیه در ترشی درآمده و آن را خراب میکند. داخل شیشهای تمیز یک شاخه گشنیز، شوید و ۱ حبه سیر بزارید و بامیه ها را در آن بچینید و روی آن دوباره ۱ حبه سیر بگذارید و بعد مایع را داغ روی بامیه ها بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک مانند یخچال بگذارید. ترشی بعد از حدود 2 هفته آماده است و میتوانید آن را انواع غذاها سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد