چه لازم داریم؟
بامیه ریز: نیم کیلو
گشنیز و شوید: از هر کدام چند شاخه
فلفل قرمز: 2 عدد
نمک: ۱ قاشق چای خوری
سیر: 4 حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
اب ۱: پیمانه
سرکه :۱ پیمانه
چطور آماده کنیم؟
سرکه، آب، تخم گشنیز، نمک و فلفل را در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بامیه ها را شسته و وقتی آب اضافه اش رفت روی پارچه تمیزی بگذارید تا خشک شود. انتهای بامیه ها را با چاقوی تیزی برش کوچکی بزنید فقط هواستان باشد زیادی برش نزنید چون مواد لزج بامیه در ترشی درآمده و آن را خراب میکند. داخل شیشهای تمیز یک شاخه گشنیز، شوید و ۱ حبه سیر بزارید و بامیه ها را در آن بچینید و روی آن دوباره ۱ حبه سیر بگذارید و بعد مایع را داغ روی بامیه ها بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک مانند یخچال بگذارید. ترشی بعد از حدود 2 هفته آماده است و میتوانید آن را انواع غذاها سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: