مواد لازم:
1- سینه مرغ پخته شده: یک تکه کوچک 2-پیاز متوسط: 3عدد 3-سیر تازه: 3حبه 4-آبمرغ: 2لیوان 5-شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان 6-جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری 7- لیموترش تازه: یک عدد 8-آرد: 2 قاشق غذاخوری 9-نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 2 تا 3 عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید به اندازه ای که پیازها شفاف شود بعد 3 حبه سیر را رنده یا بکوبید و با پیاز تفت بدهید و 2قاشق آرد اضافه کنید و به اندازه ای تفت بدید که خامی آرد گرفته شده و کرم رنگ شود در این مرحله 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و بزارید روی حرارت کم خوب جا بیفته سپس یک لیوان شیر را همراه با دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویه موردنظر به سوپ اضافه کنید و نمک آن را اندازه کرده و بعد از جند دقیقه جوشیدن روی حرارت کم قابلمه را از روی حرارت برداشته وسوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه جعفری خورد شده ترئین کرده و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید