مواد لازم:
1- سینه مرغ پخته شده: یک تکه کوچک 2-پیاز متوسط: 3عدد 3-سیر تازه: 3حبه 4-آبمرغ: 2لیوان 5-شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان 6-جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری 7- لیموترش تازه: یک عدد 8-آرد: 2 قاشق غذاخوری 9-نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 2 تا 3 عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید به اندازه ای که پیازها شفاف شود بعد 3 حبه سیر را رنده یا بکوبید و با پیاز تفت بدهید و 2قاشق آرد اضافه کنید و به اندازه ای تفت بدید که خامی آرد گرفته شده و کرم رنگ شود در این مرحله 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و بزارید روی حرارت کم خوب جا بیفته سپس یک لیوان شیر را همراه با دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویه موردنظر به سوپ اضافه کنید و نمک آن را اندازه کرده و بعد از جند دقیقه جوشیدن روی حرارت کم قابلمه را از روی حرارت برداشته وسوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه جعفری خورد شده ترئین کرده و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد