مواد لازم:
1- سینه مرغ پخته شده: یک تکه کوچک 2-پیاز متوسط: 3عدد 3-سیر تازه: 3حبه 4-آبمرغ: 2لیوان 5-شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان 6-جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری 7- لیموترش تازه: یک عدد 8-آرد: 2 قاشق غذاخوری 9-نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 2 تا 3 عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید به اندازه ای که پیازها شفاف شود بعد 3 حبه سیر را رنده یا بکوبید و با پیاز تفت بدهید و 2قاشق آرد اضافه کنید و به اندازه ای تفت بدید که خامی آرد گرفته شده و کرم رنگ شود در این مرحله 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و بزارید روی حرارت کم خوب جا بیفته سپس یک لیوان شیر را همراه با دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویه موردنظر به سوپ اضافه کنید و نمک آن را اندازه کرده و بعد از جند دقیقه جوشیدن روی حرارت کم قابلمه را از روی حرارت برداشته وسوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه جعفری خورد شده ترئین کرده و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد