مواد لازم:
1- سینه مرغ پخته شده: یک تکه کوچک 2-پیاز متوسط: 3عدد 3-سیر تازه: 3حبه 4-آبمرغ: 2لیوان 5-شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان 6-جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری 7- لیموترش تازه: یک عدد 8-آرد: 2 قاشق غذاخوری 9-نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 2 تا 3 عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید به اندازه ای که پیازها شفاف شود بعد 3 حبه سیر را رنده یا بکوبید و با پیاز تفت بدهید و 2قاشق آرد اضافه کنید و به اندازه ای تفت بدید که خامی آرد گرفته شده و کرم رنگ شود در این مرحله 2 لیوان آب مرغ را اضافه کنید و بزارید روی حرارت کم خوب جا بیفته سپس یک لیوان شیر را همراه با دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویه موردنظر به سوپ اضافه کنید و نمک آن را اندازه کرده و بعد از جند دقیقه جوشیدن روی حرارت کم قابلمه را از روی حرارت برداشته وسوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه جعفری خورد شده ترئین کرده و سرو کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد