به گزارش جام جم آنلاین، روش پخت متفاوت این خورشت اما میتواند طعم متفاوتی را به سفره غذاییمان اضافه کند و تبدیل به غذایی شود که در فصلاش از تمام فرآوردههایش استفاده کنیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه:
بامیه ریز: نیمکیلو
گوشت گوسفندی: ۵ تکه
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه
روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیر: ۳ حبه
طرز تهیه و دستور پخت خورشت بامیه:
۱. پیاز خرد شده را مقداری تفت میدهیم و تکههای گوشت را به آن اضافه میکنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، ۳ لیوان آب روی آن میریزیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم میکنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.
۲. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه میکنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (میتوانید از آبغوره هم استفاده کنید) را اضافه میکنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان میآید میتوانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)
۳. بامیه ها را بشویید و کمی از سر بامیهها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.
۴. سپس حرارت را کم کنید و نیمساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: