مواد لازم برای تهیه شیره توت سفید:
توت سفید: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت شیره توت سفید:
۱. برای تهیه شیره توت سفید، توت های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
۲. پس از تمیزکردن توتها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.
۳. بهتر است از قابلمهای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و لهکردن توتها راحتتر شود.
۴. مقداری آب روی توتها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.
۵. میوه توت خیلی سریع له میشود و آب میاندازد اما شما با استفاده از یک کفگیر میتوانید این روند را تسریع کنید.
۶. وقتی توت های له شده خوب پخته شده و له شدند، آنها را از داخل یک توری رد کنید تا دانهها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.
۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.
۱۰. شیره خنک شده را داخل بطری شیشهای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه داری کنید.
منبع: ایرنا
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد