
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق
برنج
پیاز سه چهار تا
سیب زمینی ۵-۴ عدد
نخود آبپز یا. لپه ۳-۲ لیوان
کشمش در صورت تمایل
ادویه ها ( فلفل سیاه دانه ای و نکوبیده _دارچین_زردچوبه _ هل_ زیره سیاه)
نمک
ابتدا مرغ را با نمک فلفل ادویه و.. می پزیم تا نرم شود بعد سرخ می کنیم , سیب زمینی را خلالی کرده و سرخ می کنیم
سپس پیاز را هم خلالی کرده و سرخ می کنیم خوب که طلایی شد نمک و ادویه و تفت می دهیم و بعد نخود آبپز را با پیاز مخلوط می کنیم و از مواد (پیاز و نخود) یک سومش را برمی داریم و در قابلمه ای که می خواهیم برنج را طبخ کنیم می ریزیم
در مرحله بعد مقداری روغن + بقیه ادویه ها و فلفل سیاه وبرنج خیس خورده را اضافه می کنیم و آب مرغ را به اندازه ای اضافه می کنیم تا روی برنج را بگیرد دقت کنید آب زیاد نریزید چون این برنج آبکش نمی شود.
اول شعله را زیاد می کنیم آب برنج که تمام شد می گذاریم با شعله کم دم بکشد, اگر کشمش تو غذا دوست دارید کشمش را تفت دهید و با پیاز و نخود مخلوط کنید.
برنج که دم کشید در ظرف می کشیم و با گوشت سرخ شده یا مرغ و سیب زمینی و پیاز و نخود سرو می کنیم.
نوش جان
نکته: ادویه جات در این غذا خیلی مهم است و باید از ادویه های معطر استفاده کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ