یه پیش غذای عالی باطعمی فوق العاده

طرز تهیه فوندوی پنیری

پنیر یکی از خوراکی های محبوب در آشپزی سراسر دنیاست و فوندوی پنیر یک غذای بسیار خوشمزه سوییسی است که دستور پخت بسیارآسانی هم دارد
کد خبر: ۱۳۰۰۳۲۹

طرز تهیه فوندوی پنیریبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از دنیای خوب زندگی

فوندوی پنیر

مواد مورد نیاز

الف. ۲۲۵ گرم پنیر گودا، بدون پوسته و خرد شده
ب. ۱۱۵ گرم پنیر گودای کهنه، بدون پوسته و خرد شده
پ. نصف قاشق چای خوری نشاسته ذرت
ت. ۱۷۵ میلی‌لیتر شیر کامل
ث. ۱۵ گرم کره بدون نمک
ج. ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سرکه 
چ.سیب زمینی پخته شده
ح. تکه‌های مکعبی نان
د. تکه‌های خرد شده‌ی گلابی

طرز تهیه فوندوی پنیری

دستورالعمل

الف. پنیر، شیر، و نشاسته‌ی ذرت را در یک کاسه‌ با هم ترکیب کنید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

ب. برای تهیه‌ی فوندو، ابتدا یک ظرف مخصوص تهیه‌ی فوندو (فوندو ساز)، ظرف مخصوص بن ماری، یا کاسه‌ای بر روی قابلمه‌ی حاوی آب در حال جوش را آماده کنید. کره را داخل کاسه ذوب کنید. سپس ترکیب پنیر را به آن بیفزایید و اجازه دهید به آرامی حرارت ببیند؛ در این مدت، دائما مواد را به هم بزنید تا پنیر نیز به خوبی ذوب شود و مواد به حدی غلیظ شوند که به راحتی به پشت قاشق بچسبند. همواره حواس‌تان به شعله‌ی زیر آب باشد تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن نکند، زیرا حرارت زیاد باعث می‌شود پنیر خراب شود. سرکه  را نیز پیش از صرف غذا به آن بیفزایید. در نهایت، سیب زمینی، نان، و گلابی را نیز داخل مواد بریزید و غذای‌تان را گرم نوش جان کنید.

برچسب ها: پنیر سرکه نشاسته
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها