کیمچی یک خوراک تخمیر شده سنتی کره‌ای

طرز تهیه خوراک کیمچی

این خوراک به کمک سبزیجات و ادویه‌جات گوناگون تهیه می‌شود. برای تهیه این خوراک معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده می‌شود
کد خبر: ۱۳۰۰۱۱۸

طرز تهیه  خوراک کیمچیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه کیمچی
کلم چینییک عدد
پیازچه خلال شدهیک پیمانه
ترب سفید خلال شدهیک پیمانه
پودر فلفل چیلییک پیمانه
نمکنصف پیمانه
سیر رنده شدهدو حبه
زنجبیل رنده شدهیک قاشق مربا خوری
 آبیک پیمانه
طرز تهیه کیمچی

طرز تهیه  خوراک کیمچی

مرحله اول

کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگ‌هایش از هم جدا نشوند.

مرحله دوم

لا‌به‌لای برگ‌های کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.

مرحله سوم

دستکش دست کنید و بدون اینکه برگ‏های کلم از هم جدا شود لا به ‌لای برگ‌هایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.

مرحله چهارم

در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستوران‌های کره‌‏ای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو می‌‏شود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل می‌‏کنند.

طرز تهیه  خوراک کیمچی

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها