در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره «خواص هندوانه»، اظهار داشت: در فصول گرم میوههای آبدار صفرا را مینشانند و از گرمای بدن کم میکنند. ویژگی مشترک میوههای آبدار این است که خنک کننده خون و کبد هستند؛ ضمن اینکه انواع ویتامینها در این میوهها به وفور یافت میشود.
وی افزود: حدود ۹۰ درصد هندوانه را آب تشکیل میدهد و از لحاظ رطوبت بخشی، رطوبت خوبی به بدن میدهد و جبران کننده کمبود آب بدن است که به صورت تعریق از بدن خارج میشود؛ مزاج آن سرد وتر است، خواب آور بوده و به دفع صفرای اضافه بدن کمک میکند.
مسعودی با بیان اینکه هندوانه ادرار آور زیادی است، گفت: به افرادی که دارای معده گرم هستند کمک میکند تا معده این افراد خنک شود؛ البته به دلیل اینکه تبع سردی دارد، اگر زیاد مصرف کنیم میتواند در مفاصل درد ایجاد کند.
وی یادآور شد: به همین دلیل کسانی که دردهای مفصلی یا مشکل معده دارند، باید در مصرف این میوه دقت و مراقبت داشته باشند و زیاد مصرف نکنند.
این متخصص طب سنتی متذکر شد: اگر پوست هندوانه را مربا کنیم، خواب آور خوبی است؛ به این شکل که میتوانیم پوست آن را دور نریزیم و آن را در شربت عسل یا شاخه نبات بپزیم؛ وقتی خوب پخته شده و قابل خوردن بود، میتوانیم این مربا را مصرف کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»: