سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق
برگ مو تازه خرد شده : ۳۵۰ گرم
برنج : ۹۰۰ گرم
گوشت گوسفندی : ۶۰۰ گرم
آلوچه : ۱۵ عدد
برگ مو تازه برای ته دیگ : به مقدار لازم
سبزی خورشتی : ۱۲۰ گرم
پیاز متوسط : ۲ عدد
کشمش : ۳/۴ پیمانه
لپه : ۳/۴ پیمانه
زرشک : ۱/۳ پیمانه
نمک : به مقدار لازم
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق چایخوری
گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه.
لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم.
پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم.
برنج را دانه شمارتر یعنی زنده تر آبکش می کنیم.
کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود
حدود دو ساعت دم می کنیم.
برگ مو لاپلو
نوش جان
** از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید استفاده کنید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست.
**با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید.
** موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد