سمبوسه هندی خوشمزه مخصوص گیاهخواران

طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب در جنوب کشورمان است که البته اصلیت کاملا ایرانی ندارد و در کشورهای دیگر هم به شیوه‌های متفاوتی تهیه می‌شود و انواع مختلفی دارد.
کد خبر: ۱۲۹۶۸۱۰

طرز تهیه سمبوسه هندیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

روغنیک قاشق غذاخوری
پیاز (ریز خرد شده)یک عدد
سیر (خرد شده)دو حبه
سیب زمینی بزرگیک عدد
هویج100 گرم
نخود فرنگی منجمد100 گرم
پودر کاریدو قاشق چای‌خوری
عصاره سبزیجات100 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه
آرد ساده225 گرم
نمک دریاییدو قاشق چای‌خوری
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
طرز تهیه سمبوسه هندی
طرز تهیه سمبوسه هندی 

مرحله اول

برای تهیه مواد داخل این سمبوسه باید سیر و پیاز را بعد از این که پوست کندید، بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. پیاز و سیر را داخل تابه بریزید. ادویه کاری را هم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مواد را تفت دهید تا پیاز و سیر نرم شوند. در این فاصله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و بعد از اینکه شستید به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی و هویج خرد شده را همراه نخود فرنگی به مواد داخل تابه اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. حدود 100 میلی‌لیتر آب به مواد اضافه کنید و عصاره سبزیجات را داخل آب حل کنید. اجازه دهید تا آب به جوش آمده و مواد حدود سی دقیقه روی حرارت بمانند و بپزند.

مرحله دوم

برای تهیه خمیر سمبوسه اما باید اول آرد و نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. وسط مخلوط آرد و نمک را باز کنید و به حالت گودال در بیاورید تا بتوانید مواد را داخل آن بریزید. روغن و 100 میلی‌لیتر آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا یک خمیر سفت ایجاد شود. روی سطح کارتان را آرد پاشی کرده و به مدت 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر به عمل آید.

مرحله سوم

خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل گلوله در بیاورید. به کمک دست یا وردنه خمیر را مثل یک دایره به قطر 15 سانتی‌متر دربیاورید. سپس دایره را با چاقو نصف کنید.

مرحله چهارم

لبه خمیر را به کمک قلموی آشپزی مقداری خیس کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر بریزید و دو لبه خمیر را روی مواد برگردانید. به کمک دست لبه‌های خمیر را روی هم فشار دهید تا قسمت بالای خمیر بسته شود. خمیرهای باقیمانده را به همین شکل از مواد پر کنید.

مرحله پنجم

روغن را داخل یک قابلمه یا تابه عمیق بریزید. حرارت را روشن کنید تا روغن به دمای 180 درجه سانتی‌گراد برسد. سمبوسه‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. سپس آن‌ها را داخل یک ظرف روی دستمال بچینید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. روی سمبوسه هندی را می‌توانید با سبزیجات معطر مثل نعنا یا جعفری تزئین کنید، نوش جان.

طرز تهیه سمبوسه هندی

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها